top of page
  • Foto van schrijverRSB

"LOST" uitgesteld tot 8 & 9 mei 2021

We zijn een beetje 'Lost' bij RSB, want ondanks het enthousiasme van de schaatsers en het RSB-team, dwingt de huidige gezondheidscrisis ons ertoe om het gala van dit jaar uit te stellen tot 8 & 9 mei 2021 (dus omcirkel die datum alvast in je agenda!)


Achtergrond

Het RSB-team had al verschillende alternatieven uitgewerkt en was al volop bezig met de praktische uitwerking van een show in oktober. Hiervoor zouden we het seizoen 2019-2020 uitbreiden en planden we trainingen in augustus. De realiteit beslist er echter anders over. Enerzijds laten de huidige maatregelen slechts een zaalcapaciteit van 100 mensen toe, anderzijds wordt het quasi onbegonnen werk om voldoende kwalitatieve trainingen te organiseren om LOST voor te bereiden in de resterende weken.Praktisch

- Alle tickets worden voor 31 augustus 2020 terugbetaald.

- Er wordt een nieuwe ticketverkoop georganiseerd in de aanloop van de editie 2021 (de precieze datum is nog te bepalen)


Ook al is het een beetje sneu dat het nu weer even wachten wordt op een nieuw gala, je kan er zeker van zijn dat LOST 2021 fantastisch wordt!


98 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page