RSB Clubreglement & de '85 vragen'

Zit je met een vraag of herinner je niet goed meer wat er tijdens het info-moment verteld is? Geen nood. Download hier het RSB Clubreglement en de 85 meestgestelde vragen. Is er toch nog iets niet duidelijk, stuur dan gerust een mailtje naar info@rolschaatsen.com of spreek een RSB Teamlid aan.

Woman_Question_01.png

Gun deze pagina enkele seconden om te laden.

Waar en wanneer traint RSB?


Op woensdag trainen we tussen 18.30u en 21u. Dit verloopt in 3 shiften:

  • Groepen Nano's, Nopjes, Loopies & Verkenners trainen tussen 18:30 en 19:20
  • Groepen Rovers, Hoppers, MM's & Jumpers trainen tussen 19:20 en 20:10
  • De Groten trainen van 20:10 tot 21:00
De zondagtrainingen verlopen tussen 09:30 en 14:00 volgens aankondiging op Gimme. Op zondagen worden balletten aangeleerd en/of is er technische training per groep. Adres : Sport Vlaanderen Brasschaat (oude benaming: Sportcentrum Peerdsbos), Bredabaan 31, 2930 Brasschaat
Wat als ik afwezig ben tijdens een training?


Rolschaatsen bij RSB is een teamsport. Een groepschoreografie inoefenen, lukt pas echt als iedereen aanwezig is. Jouw groepsleden en leidster rekenen op je aanwezigheid net zoals jij mag rekenen op de aanwezigheid van je ballet-genoten. Heb je een vakantie gepland? Meld dat dan meteen op info@rolschaatsen.com Alleen dan kunnen we daar, in de mate van het mogelijke, rekening mee houden bij de planning van de balletten. Meer informatie hierover vind je in onze 85 vragen.

Met afwezigheden op anderen manieren gemeld kan geen rekening worden gehouden.
Hoeveel bedraagt het lidgeld?


Het jaarlijks lidgeld 2021-2022 bedraagt €220 (€195 lidgeld + €25 verzekering). Wij vragen het lidgeld in één keer te voldoen voor het einde van september. Dat kan uitsluitend via overschrijving op het rekeningnummer BE91 7380 2305 2676 met vermelding van de naam van het schaatsend lid. De inschrijving kan slechts gebeuren als het geld op onze rekening staat, dus hou rekening met een mogelijke vertraging bij het overschrijven. Betalen met bankkaart of payconic kan niet.
Ik wil komen (proberen) rolschaatsen. Wat nu?


In het nieuwe seizoen 2021-2022 is er opnieuw plaats voor 10 nieuwe leden zonder schaatservaring. Schrijf je via info@rolschaatsen.com in voor een proefles op 05/09/2021 of 12/09/2021, telkens van 11 tot 12u (wees er snel bij, want vol = vol, max 15 schaatsers per proefles). - Vermeld bij je inschrijving zeker volgende info : naam, leeftijd, contactgegevens (email, gsm tbv Corona registratieplicht). - Vergeet je eigen schaatsen niet, want omwille van Corona kunnen we jammer genoeg geen schaatsen uitlenen. Ten laatste 15/09/2021 weet je of jij ons nieuwste RSB lid wordt :-)

Schaatsers met ervaring in het kunstrolschaatsen kunnen een mail sturen naar info@rolschaatsen.com met details omtrent je schaatservaring zodat we je schaatsniveau op een correcte manier kunnen inschatten.

Wat niet kan, is op eigen initiatief en risico andere gezinsleden, klasgenootjes etc. in de vrije zone laten trainen. De piste is gereserveerd voor leden die middels de betaling van hun lidgeld op naam recht hebben op het gebruik van de zaal en verzekerd zijn.
Ben je als lid verzekerd?


Voor €25 (die inbegrepen is in het lidgeld) ben je een volledig jaar verzekerd voor gebeurlijke ongevallen tijdens de trainingen. Precieze informatie over de polis vind je in de PDF met 85 vragen.
Hebben jullie een jaarkalender?


Je kan onze jaarkalender in PDF downloaden. Voor de wekelijkse planning van trainingen en balletten, verwijzen we naar de training pagina. Of je kan de digitale RSB kalender koppelen aan je eigen (gmail) kalender.
Ik heb nog 100 andere vragen. Waar kan ik terecht?


Aan 100 komen we niet, maar je kan al wel onze RSB in 85 vragen (PDF download) raadplegen. Heb je dan nog steeds een vraag die naar een antwoord snakt, dan kan je vanzelfsprekend terecht op ons contactformulier, of je spreekt iemand van het RSB-team aan. (scroll naar RSB team) Zij staan je graag te woord.
Kan ik (2de hands) rolschaatsen kopen bij RSB?


De aanschaf van nieuwe schaatsen is best een fikse investering. Afhankelijk van het merk en de kwaliteit dien je rekening te houden met een aanschafprijs tussen de €150 en €300.

RSB bestelt rolschaatsmateriaal bij Skaters World GmbH. Je kan via Anita bestellen of zelf een bestelling plaatsen. Skaters World biedt nieuwe kwaliteitsvolle schaatsen en reserveonderdelen aan tegen gunstige voorwaarden. Weet je echt niet waar beginnen, vraag dan gerust raad aan je leidster of het RSB Team.

Voor 2de hands rolschaatsen kunnen onze leden de aanbideingen doen of volgen via de RSB Leden Info. Hierbij vragen we uitdrukkelijk de maat, leeftijd van de schaatsen, laatste onderhoudsbeurt, eventuele nieuwprijs en/of extra’s (bvb soort wielen, …) te vermelden.

Verder hebben wij een kleine stock aan reserve-onderdelen (rollagers, wielen, stoppers...) voor depannage. Wil je zelf onderdelen bestellen, dan kan je je bestelling eveneens doorgeven aan Anita via bovenstaande adres.