top of page
  • Foto van schrijverRSB

Nieuw seizoen gaat van start op 7 september 2022!

Heb jij er ook zin in?! Onze leidsters en het RSB team staan alvast te popelen om alle schaatsers weer terug op de piste te zien vanaf 07/09/22.


Bestaande leden krijgen binnenkort via GIMME alle informatie omtrent inschrijvingen en praktische afspraken rond de start van het nieuwe seizoen . Sowieso gebruiken we de eerste twee woensdagtrainingen om het individuele schaatsniveau (verder) vast te stellen. Op basis daarvan maken we de nieuwe groepsindelingen.


Ben je nog geen lid en heb je geen schaatservaring? Dan kan je inschrijven voor één van onze proeflessen op zondag 04/09/22 ( 10:00 tot 11.00u of 11:00 tot 12:00u). Meer info hieromtrent vind je vanaf 15/08/22 op onze website. Wees er snel bij, want vol is vol (max. 15 schaatsers per proefles). Bovendien is een proefles verplicht om je te kunnen inschrijven als RSB-lid. In het nieuwe seizoen is er plaats voor een tiental nieuwe leden zonder schaatservaring. Vergeet je eigen schaatsen niet, RSB heeft jammer genoeg geen uitleenschaatsen.

Heb je al wel ervaring in het kunstrolschaatsen? Stuur dan even een mailtje met je naam, geboortedatum en GSM naar info@rolschaatsen.com. Vermeld ook de details omtrent je schaatservaring zodat we je schaatsniveau op een correcte manier kunnen inschatten.


Kom zeker ook langs op de Dorpsdag Brasschaat op 4 september. Tussen 13 en 14u onthullen we daar ons thema voor het komende seizoen.

Vanaf zondag 11/09/22 starten met het aanleren van de eerste choreo's voor het nieuwe RSB Gala op 6 en 7 mei 2023. Spannend, toch?


Op woendag 14/09/22 zijn er 2 info-momenten over het nieuwe seizoen (verplicht bij te wonen om geldig te kunnen inschrijven).


151 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page