top of page
  • Foto van schrijverRSB

Nieuw seizoen gaat van start op 1 september 2021!

Heb jij er ook zin in?! Onze leidsters en het RSB team staan alvast te popelen om alle schaatsers weer terug op de piste te zien. Op 1 september is het de eerste schooldag en tegelijkertijd ook de eerste training.


Bestaande leden krijgen binnenkort alle informatie omtrent voorinschrijvingen en praktische afspraken rond de start van het nieuwe seizoen via GIMME. Sowieso gebruiken we de eerste twee woensdagtrainingen om iedereen de kans te geven opnieuw de piste aan te voelen en het individuele schaatsniveau vast te stellen; een absolute must na dit gekke Coronajaar. Op basis daarvan maken we nieuwe groepsindelingen die we je voor 14 september laten weten. Vanaf zondag 5 september starten we trouwens al met de technische trainingen dus hou die zeker vrij.


Ben je nog geen lid en heb je geen schaatservaring? Registreer je dan zeker voor een proefles op zondag 5 of 12 september van 11:00-12:00 via dit formulier. Wees er snel bij, want vol is vol (max. 15 schaatsers per proefles). Bovendien is een proefles verplicht om je te kunnen inschrijven als RSB-lid. In het nieuwe seizoen is er plaats voor een tiental nieuwe leden zonder schaatservaring. Vergeet je eigen schaatsen niet, want omwille van Corona kunnen we jammer genoeg geen schaatsen uitlenen!

Heb je al wel ervaring in het kunstrolschaatsen? Stuur dan even een mailtje met je naam, geboortedatum en GSM naar info@rolschaatsen.com. Vermeld ook de details omtrent je schaatservaring zodat we je schaatsniveau op een correcte manier kunnen inschatten.


Vanaf zondag 19 september starten we met aanleren van de eerste choreo's voor het nieuwe RSB Gala op 7 en 8 mei 2022. Spannend toch allemaal!225 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page