top of page
  • Foto van schrijverRSB

Lost is lost :-(

"Ladies & gentlemen, this is your captain speaking. Omwille van de aanslepende pandemie en bijhorende maatregelen moeten we onze nieuwste productie 'LOST' annuleren."


Al in augustus 2019 werd het idee voor deze voorstelling geboren. Een gala waar voor het eerst de leidstergroep écht het voortouw zou nemen. Vanaf september werd er dan ook enthousiast getraind. Er werd muziek en stof gezocht en geknipt, choreo's aangeleerd, een licht-setup ontworpen, affiche's gemaakt, video's gerendered... Kortom, het verhaal kreeg vorm. En toen haalde de realiteit ons in, want de onvoorziene plotwendingen uit LOST werden werkelijkheid in maart 2020. Met 80% van de show klaar, werd onze club plots verlamd, want binnen samenkomen kon niet meer. LOST werd een jaartje op pauze gezet en vanaf september 2020 'vlogen' we er terug in, met nieuwe moed en heel veel hoop. Spijtig genoeg werd het geleidelijk aan duidelijk dat het ook dit seizoen moeilijk zou worden. En ook al legde het virus onze economie stil, kinderen worden groter. Dat wil zeggen dat kostuums moeten worden aangepast, groepsindelingen en choreo's veranderd, enz. Daarom nemen we met pijn in het hart afscheid van LOST.


En wat nu?


Het wegvallen van het gala wil niet zeggen dat we onze trainingen vanaf nu volledig “on hold” zetten. We blijven doortrainen op woensdag met de groepen die indoor mogen sporten. Eens daar meer versoepelingen komen, herbekijken we dit schema.


We richten ons er nu op om op het einde van het seizoen een soort 'opendeurdag/mini- show' te kunnen organiseren, waar onze schaatsers dan toch, zij het aan een beperkt publiek, het beste van zichzelf kunnen laten zien. Hou daarom de website en onze Facebook-pagina's goed in het oog.


We missen onze RSB familie enorm (schaatsers, ouders, vrijwiliigers en publiek) en hopen jullie allemaal, groot en klein, in goede gezondheid terug te kunnen zien heel gauw, wanneer het terug mag en kan!


Dankjulliewel!


Een ongelooflijke dankjewel aan de sponsors die onze club onvoorwaardelijk blijven steunen en beslisten om hun sponsorgeld voor de voorstelling te schenken voor de dagelijkse werking. Air Antwerp, BLANCO, IMMO Peter, First Dance, Zakenkantoor Alfons & Marc Ven Oerle, Savi, Devida, Karl Raats.113 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page