©2018 RollerSchool Brasschaat: Privacy Statement - Cookie policy & Disclaimer

Zó een spannend thema?! Dat belooft!!

09/01/2019

 

We hebben het weer gedaan! En deze keer samen met het leidsterteam. En het is exact waar RSB goed in is: een thema waar we nog zoveel verschillende aspecten in kunnen verwerken. Al staan de grote lijnen al wel vast.

 

Dit jaar nemen we je mee op op reis! De landen die we aandoen werden alvast op de dorpsdag verklapt. Het is een fantastische reis en iedereen vindt het geweldig! Tot het vliegtuig motorproblemen krijgt en ... crasht! 

 

Wat nu? Waar zijn we? Wie of wat komen we allemaal tegen? Of beter nog: hoe geraken we alsnog op onze bestemming? En welke rol spelen jullie daarin? Om dat te weten te komen zal je moeten komen kijken naar LOST!

 

Noteer alvast 9 & 10 mei 2020 in jullie agenda!

 

 

Please reload

Recente berichten

Please reload

Archief

Please reload

Tags

Please reload