©2018 RollerSchool Brasschaat: Privacy Statement - Cookie policy & Disclaimer

Ben ook JIJ benieuwd naar het Thema?

09/01/2019

 

Vandaag is het zover: we onthullen het Thema voor seizoen 2019-2020. Erg spannend allemaal!

De snelste manier om het thema te weten te komen is afzakken naar de Dorpsdag. Daar onthullen we bij de start officieel het thema en bijhorende affiche. Geraak je er niet? Niet getreurd! Volg dan RollerSchool Brasschaat doorhaan de dag op Instagram voor tips en stukjes van de affiche!

 

Wij zijn ook vooral benieuwd naar jullie reacties en ideeën. Want wat jullie misschien nog niet wisten is dat ideeën van onze RSB'ers zorgen voor bijkomende inspiratie en dus indirect mee bepalen wat er uiteindelijk op de piste zal gebeuren. Soms een klein stukje, soms een detail in een overgang, maar soms geeft het ook aanleiding tot een volledige choreo. Je kan het je soms zo gek niet bedenken of we doen er wat mee!

Denk even aan 'Rotten to the Core' (Wonderland), die kwam er op aangeven van een schaatser. Of 'Somebody I used to know/Gotye' van Back to the Future welke er kwam na een gesprek met enkele Mama Mia's. Of wacht ... 'het Zwanenmeer' uit Shine had er nooit geweest als de naaisters Karl & Bart niet eens 'in tutu' hadden willen zien. En zo kunnen we nog wel even doorgaan !

Please reload

Recente berichten

Please reload

Archief

Please reload

Tags

Please reload