©2018 RollerSchool Brasschaat: Privacy Statement - Cookie policy & Disclaimer

Ben jij klaar voor een nieuw schaatsjaar?

08/18/2019

 

Een nieuw seizoen, een nieuwe start, een nieuwe show! 

 

Benieuwd naar ons nieuwste rolschaatsspektakel? Kom langs op onze stand op de Dorpsdag van Brasschaat op zondag 1 september vanaf 13:00. Je vindt ons ter hoogte van Engels & Volckers (Bredabaan 280) net tegenover het Sportdorp. Loop naar de RSB beachvlaggen en geniet van een hapje en een drankje aan de gekende democratische RSB prijzen. Tot dan! 

 

Ons nieuw seizoen gaat van start op woensdag 4 september 2019. Meer info omtrent wie om hoe laat en waar verwacht wordt, zal via onze interne kanalen (Gimme, e-mail en Facebook Leden Info pagina) meegedeeld worden. 

 

Helaas kunnen we dit seizoen geen nieuwe leden inschrijven die geen of weinig schaatservaring hebben. RSB heeft de afgelopen twee seizoenen heel wat jong aanstormend talent verwelkomd. We willen hen de ruimte en ondersteuning geven om hun schaatstechnieken te verbeteren.

 

Please reload

Recente berichten

Please reload

Archief

Please reload

Tags

Please reload