©2018 RollerSchool Brasschaat: Privacy Statement - Cookie policy & Disclaimer

Dit is "ROBOTZ": de nieuwe rolschaatsproductie van RSB

02/18/2019

Noteer 4 & 5 mei 2019 nu in je agenda. Dat weekend veroveren niet minder dan 107! RSB-schaatsers je hart met: "ROBOTZ", de nieuwe rolschaatsproductie van RollerSchool Brasschaat.

 

 

ROBOTZ (wat je uitspreekt als: 'robot zet') is een hartverwarmend feel-good verhaal, met de nodige zakdoek-momentjes, over de onvoorwaardelijke liefde tussen een robot die een paar losse schroefjes heeft, en het mensenmeisje voor wie hij zorgt.

 

ROBOTZ: het verhaal

 

"100 Jaar van nu, staan robots de mens in alles bij. Zo ook kinderoppas-robot Z, die na een kortsluiting wel erg menselijke trekjes krijgt. Het weeskind Aru, voor wie Z zorgt, leert haar naïeve kameraad wat het betekent om écht mens te zijn. Dat doet ze zo goed dat Z op een dag zijn eigen, volwaardige hart ontwikkelt. Tot het noodlot toeslaat en slechts één ding Aru kan redden: Z's eigengemaakte hart. Daarmee redt hij haar, maar verliest zij hem..."

 

ROBOTZ: op je smartphone

 

Pimp je Facebook profiel, je smartphone, je PC of zelfs je TV met je eigen ROBOTZ wallpaper. Download jouw ROBOTZ achtergrond die en deel hem naar hartenlust. 

 

Tickets bemachtigen

 

Dat zal helaas niet meer gaan. In minder dan anderhalve dag waren alle tickets de deur uit. Een daverend en onverhoopt succes.

 

Over RollerSchool Brasschaat

 

RollerSchool Brasschaat is een buitenbeetje bevolkt met buitenbeentjes. Ieder jaar brengen haar leden - van 6 tot 66 jaar - een artistiek rolschaats-evenement dat niemand onberoerd laat. RSB is een club met inclusie in haar DNA, waar schaatsers en toeschouwers ontdekken dat er niets mooier is dan het onmogelijke mogelijk maken. Lees zelf waarom RSB doet wat het doet.

Please reload

Recente berichten

Please reload

Archief

Please reload

Tags

Please reload