©2018 RollerSchool Brasschaat: Privacy Statement - Cookie policy & Disclaimer

Jouw rolschaatsplanning? Raadpleeg ze op GIMME!

08/09/2018

Vanaf september 2018 neemt RSB een nieuw platform in gebruik om de planning van de ballet- en andere trainingen met je te delen. GIMME heet dat hebbeding, het gratis planningsplatform en dito app specifiek voor sportclubs en scholen. 

Met een gratis account bij GIMME kunnen leden en/of ouders en voogden zich abonneren op de trainingsplanning van hun groep en individuele spruit. 

 

Ons goeie, oude Isabel platform gaat dus offline en wordt vervangen door GIMME. Dat betekent dat de formele planning - alsook last minute veranderingen door bv weersomstandigheden - via GIMME zullen worden gecommuniceerd. 

 

Verwacht je aan kinderziektes bij de opstart. Dat is allicht onvermijdelijk. Maar met een beetje hulp en geduld van jou als gebruiker, zal de planning van de trainingen makkelijker en beter te raadplegen zijn dan vroeger. 

 

We houden je vanzelfsprekend op de hoogte van de ontwikkelingen en nemen je op sleeptouw bij de ouderinfo. 

 

Alvast bedankt voor jullie medewerking en feedback. 

Please reload

Recente berichten

Please reload

Archief

Please reload

Tags

Please reload