©2018 RollerSchool Brasschaat: Privacy Statement - Cookie policy & Disclaimer

RSB kleurt Dorpsdag Brasschaat helemaal zwart-wit

08/10/2018

 

Na de gesmaakte act in 2017, verzorgt ook dit jaar RSB de officiële opening van de Dorpsdag Brasschaat. En zo kleurt de Bredabaan in het centrum van Brasschaat op zondag 2 september helemaal zwart-wit, geheel naar het thema van deze editie: Black & White. 

 

Veel van onze schaatsers gingen graag op die uitnodiging in en oefenden deze zomer alvast hun beste moves en schaatspasjes. 

 

En als dat nog geen voldoende reden is om naar de Dorpsdag te komen afzakken, dan trekt dit je als lid, ouder en sympathisant vast over de streep: de bekendmaking van het thema en de titel van de RSB rolschaatsshow 2019.

 

Naar goede gewoonte is de dorpsdag meteen ook het startschot van het nieuwe schaatsseizoen. Waar je ons vindt? Op onze vaste stek voor het uitstalraam van De Goede Bloemen, Bredabaan 288, 2930 Brasschaat.

Please reload

Recente berichten

Please reload

Archief

Please reload

Tags

Please reload